Costuri de participare

Costurile de participare pot fi achitate numai DUPĂ înregistrare, NU se poate achita întâi și să vă înregistrați ulterior!
În cazul în care o persoană s-a înscris și a achitat costurile de participare, dar din anumite motive nu poate participa la eveniment, suma achitată (taxă de înscriere + preț tricou + preț transport) nu va fi rambursată, însă va primi tricoul memorial achitat.

În cazul în care, din motive independente de noi, suntem nevoiți să anulăm tura, donațiile pentru participare achitate (inclusiv costul transportului, după caz) vor fi returnate sub formă de voucher (acestea vor fi trimise prin e-mail), iar tricourile comandate vor putea fi preluate ulterior în biroul nostru. Cei care doresc restituirea în numerar a donației, se vor prezenta în acest scop la biroul de relații cu publicul al SCA Cluj.

Important! Dacă vă înregistrați în perioada de înscriere timpurie, dar nu respectați termenul pentru achitarea costurilor de participare (30 aprilie ora 23:59), înscrierea se va transforma automat în înscrierea târzie și va trebui să achitați costurile de participare majorate.

Contribuție de participare

Termen de plată

Cu reducere: 28 iulie, ora 23:59

Majorat: 4 august, ora 23:59

Concurs

Individual

Ștafetă

Individual

Ștafetă

General

90 lei / 7.650 HUF

100 lei / 8.500 HUF

100 lei / 8.500 HUF

110 lei / 9.350 HUF

Membri EKE

80 lei / 6.800 HUF

90 lei / 7.650 HUF

90 lei / 7.650 HUF

100 lei / 8.500 HUF

Pensionari, studenți, elevi cu vârsta peste 14 ani

70 lei / 5.950 HUF

80 lei / 6.800 HUF

80 lei / 6.800 HUF

90 lei / 7.650 HUF

Taxe de înscriere reduse sunt disponibile pentru studenți, copii, pensionari, respectiv membri EKE.
Dacă sunteți îndreptățit la mai multe categorii de reducere, puteți alege suma mai mică. Reducerile nu se cumulează, puteți utiliza UN SINGUR tip de reducere.
Dacă ați solicitat reducere, aveți obligația ca la start să prezentați un document care dovedește îndreptățirea la reducere (carnet de membru EKE*, carnet de student, carnet de elev, copia certificatului de naștere, cupon de pensie)! În caz contrar organizatorii pot solicita plata diferenței.

În cazul ștafetei, reducerea pentru membri EKE este valabilă dacă cel puțin 1 membru al ștafetei este membru EKE.

*Reducerea pentru membri EKE este valabilă dacă ați plătit cotizația de membru și pe anul 2022.

Reduceri speciale

Dacă solicitați reducere socială sau altă reducere specială din contribuția de participare , vă rugăm să bifați una dintre opțiunile de contribuție de participare din formularul de înscriere și motivați-vă cererea în câmpul prevăzut în acest scop.


Tricouri memoriale

Prețul tricoului memorial

Până 3 august, ora 23:59

 

35 lei / 2.975 HUF

Tricoul memorial poate fi solicitat prin formularul de înscriere online, până în data de 3 august, ora 23:59.

Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitványBethlen Gábor alap