Nevezési szabályok

Nevezni csak előzetesen lehetséges, a RAJT-nál NEM. A nevezésnek két szakasza lesz: egy kedvezményes és egy emelt díjas. Mivel szervezési szempontból számunkra fontos, hogy minél korábban regisztráljanak a résztvevők, értékeljük azoknak az igyekezetét, akik időben bejelentkeznek. Előre is köszönjük mindenkinek a megértését.

Kedvezményes nevezési határidő: május 29., 12:00 óra
Emelt díjas nevezési határidő: június 5., 12:00 óra, ezután már NEM lehet benevezni.

A részvételi költségek kifizetésének igazolása kedvezményes nevezés esetén legkésőbb május 29-én 23:59 óráig, emelt díjas nevezés esetén pedig június 5-én 23:59 óráig be kell érkezzen a szervezőkhöz.
Amennyiben valaki regisztrál, de mégsem szeretne részt venni a túrán, azt nagyon szépen megkérjük, hogy mihamarabb értesítse a szervezőket e-mailen, Facebookon, vagy telefonon.

Figyelem! Amennyiben az előre meghatározott létszámkorlátot (450 személy) korábban elérjük, a regisztrációt kénytelenek leszünk lezárni a határidő lejárta előtt.


Nevezési lehetőségek

Interneten

Online regisztráció Kerékpáros 15
Online regisztráció Kerékpáros 37
Online regisztráció Kerékpáros 60/70
Online regisztráció Kerékpáros 85/95
 

Személyesen

az EKE – Kolozsvár 1891 ügyfélszolgálati irodájában:
  Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116., hétköznap 10–15 óra között


Létszámkorlát

Az idei túrán létszámkorlátot vezetünk be az egyes helyszínek kapacitása miatt. Ennek megfelelően maximum 450 befizetett résztvevőt fogadunk. Ha valaki benevez, és nem fizeti ki időben a részvételi költségeit, előfordulhat, hogy már nem fér bele a 450-es keretbe, ezért kénytelenek leszünk törölni jelentkezését. Éppen ezért mindenkit megkérünk, hogy regisztráció után a lehető legrövidebb időn belül juttassa el a szervezőkhöz részvételi költségét, ezzel garantálva részvételét. Amennyiben az előre meghatározott létszámkorlátot korábban elérjük, a regisztrációt kénytelenek leszünk lezárni a határidő lejárta előtt.

Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap