Costuri de participare

Costurile de participare pot fi achitate numai DUPĂ înregistrare, NU se poate achita întâi și să vă înregistrați ulterior!
În cazul în care o persoană s-a înscris și a achitat costurile de participare, dar din anumite motive nu poate participa la eveniment, suma achitată (taxă de înscriere + preț tricou + preț transport) nu va fi rambursată, însă va primi tricoul memorial achitat.

În cazul în care, din motive independente de noi, suntem nevoiți să anulăm tura, donațiile pentru participare achitate (inclusiv costul transportului, după caz) vor fi returnate sub formă de voucher (acestea vor fi trimise prin e-mail), iar tricourile comandate vor putea fi preluate ulterior în biroul nostru. Cei care doresc restituirea în numerar a donației, se vor prezenta în acest scop la biroul de relații cu publicul al SCA Cluj.

Important! Dacă vă înregistrați în perioada de înscriere timpurie, dar nu respectați termenul pentru achitarea costurilor de participare (30 aprilie ora 23:59), înscrierea se va transforma automat în înscrierea târzie și va trebui să achitați costurile de participare majorate.

Contribuție de participare

Termen de plată

Cu reducere: 30 aprilie, ora 23:59

Majorat: 5 mai, ora 23:59

General

70 lei / 5250 HUF

80 lei / 6000 HUF

Membri EKE*

60 lei / 4500 HUF

70 lei / 5250 HUF

Pensionari, studenți, elevi cu vârsta peste 14 ani

50 lei / 3750 HUF

60 lei / 4500 HUF

Copii cu vârsta de până la 14 ani*

gratuit

gratuit

* se consideră a fi sub 14 ani copiii născuți după 14 mai 2008.

Taxe de înscriere reduse sunt disponibile pentru studenți, copii, pensionari, respectiv membri EKE.
Dacă sunteți îndreptățit la mai multe categorii de reducere, puteți alege suma mai mică.
Dacă ați solicitat reducere, aveți obligația ca la start să prezentați un document care dovedește îndreptățirea la reducere (carnet de membru EKE*, carnet de student, carnet de elev, copia certificatului de naștere, cupon de pensie)! În caz contrar organizatorii pot solicita plata diferenței.

*Reducerea pentru membri EKE este valabilă dacă ați plătit cotizația de membru și pe anul 2022.

Reduceri speciale

Dacă solicitați reducere socială sau altă reducere specială din contribuția de participare , vă rugăm să bifați una dintre opțiunile de contribuție de participare din formularul de înscriere și motivați-vă cererea în câmpul prevăzut în acest scop.


Tricouri memoriale

Prețul tricoului memorial

1 mai, ora 23:59

 

35 lei / 2625 HUF

În caz de înregistrare online, tricourile memoriale pot fi comandate pe formularul de înscriere până la miezul nopții în data de 1 mai, după această dată opțiunea nu va apărea în formular.


Întoarcere la Cluj-Napoca (Kolozsvár)

Revenirea de la Rimetea/Torockó la Cluj/Kolozsvár este posibilă cu microbuzele sau autocarele, respectiv autovehiculele pentru transportul bicicletelor asigurate de organizatori. Transporturile vor pleca din Piața Centrală la ora 18:30, respectiv 21:30. Cursa (de la ora 18:30 sau 21:30) va putea fi aleasă la sosire, la voluntarul responsabil cu transportul.

Transportul poate fi solicitat prin formularul de înscriere online, până în data de 5 mai, ora 12:00.

Transport de retur poate fi solicitat și ulterior, chiar și la sosire în Rimetea/Torockó, la preț mărit, în limita locurilor disponibile. Prețurile includ transportul bicicletei.

Cheltuieli de transport
Până cel târziu 5 mai ora 23:59 35 lei / 2625 HUF
Cu plata la SOSIRE în numerar 40 lei / 3000 HUF
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitványBethlen Gábor alap