Reguli de înscriere

Înscrierea este posibilă numai în avans, NU și la START. Sunt două etape de înscriere: înscrierea timpurie cu contribuție redusă și înscrierea târzie. Din motive organizatorice, pentru noi este important ca participanții să se înregistreze cât mai devreme, astfel că apreciem efortul celor care fac acest lucru. Vă mulțumim în avans pentru înțelegere.

Termenul de înscriere timpurie: 28 iulie, ora 12:00
Termenul de înscriere târzie: 4 august, ora 12:00; după acest termen NU mai acceptăm înscrieri.

Confirmarea achitării costurilor de participare, în cazul înscrierii timpurii, trebuie să ajungă la organizatori până cel târziu 28 iulie ora 23:59, iar în cazul înscrierii târzii, până la 4 august ora 23:59.
Dacă v-ați înregistrat, dar totuși nu doriți să participați la tură, vă rugăm să anunțați cât mai repede oraganizatorii prin e-mail, pe Facebook sau telefonic.

Completați cu atenție formularul de înscriere online, apoi dați clic pe butonul „Înregistrare”. După aceasta se va afișa un mesaj pe ecran care confirmă succesul înregistrării. Concomitent cu aceasta, datele completate pe formularul de înscriere sunt transmise prin e-mail către participant și către organizatori. Dacă după înregistrare NU se afișează mesajul de confirmare sau NU sosește e-mailul cu datele, înscrierea NU a reușit! Vă rugăm să încercați să completați din nou formularul, cu mai multă atenție și apăsați butonul „Înregistrare” sau contactați organizatorii.

Posibilități de înscriere

Prin Internet

Înregistrare online Drumeție 53/59
Înregistrare online Drumeție 19/24
Înregistrare online Drumeție 22/27
Înregistrare online Drumeție 11/17

Personal

la biroul de relații cu publicul al EKE – Kolozsvár 1891:
        Cluj-Napoca (Kolozsvár), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 116, zilnic între orele 10-18


Transferul înscrierii

Înscrierea poate fi transferată până în data de 8 august, ora 14.

În cazul transferului:

  • Persoana care predă înscrierea va înștiința prin e-mail organizatorii, menționând numele persoanei care îi va lua locul.

  • În cazul transferului nu se rambursează eventuale diferențe de preț.

  • În cazul în care, în urma transferului, este necesară achitarea unei sume în plus, plata se poate face înainte de începerea turei, prin modalitățile de plată specificate.

Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitványBethlen Gábor alap