Informații importante

START

27 iunie 2020, sâmbătă

Gy22 VALIDARE
7:30 – 8:30
Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelke), sala de nunți
START
8:15 – 9:30
Răchițele (Havasrekettye), Poiana Stanciului
Gy35A/B VALIDARE
7:30 – 8:30
Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelke), sala de nunți
START
8:15 – 9:30
Răchițele (Havasrekettye), Poiana Stanciului
Drume?ie Kőhegy A/B/C VALIDARE
10:00 – 11:00
Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelke),
sala de nunți

Validare – Start

Participanții turelor Gy22 și Gy35A/B își vor prelua pachetele de start la punctul de VALIDARE amenajat la Sâncraiu, după care vor fi transportați cu autobuzul până la bifurcația de la Poiana Stanciului (START), de unde începe tura de drumeție.
Participanții turelor de drumeție Kőhegy A/B/C îți vor prelua pachetele de start de asemenea la punctul de VALIDARE amenajat la Sâncraiu, după care vor fi transportați cu autobuzul până la punctul de pornire a turei.


Transport

Organizatorii asigură transport cu autobuze sau microbuze din Cluj (Kolozsvár) la punctul de VALIDARE a înscrierii, la Sâncraiu (Kalotaszentkirály) (Gy22, Gy35A/B, Gyalogos Kőhegy A/B/C) , la START în Răchițele (Gy22, Gy35A/B), de la sosirea din Săcuieu (Székelyjó) la Sâncraiu (Gy22), respectiv de la Sâncraiu la Cluj.
Locuri și ore de plecare planificate:

Traseu Loc de plecare Oră de plecare
Cluj (Kolozsvár) – Sâncraiu (Kalotaszentkirály) – Răchițele (Havasrekettye) Stația de autobuz din p-ța Mihai Viteazul nr. 9A 06:30
Cluj (Kolozsvár) – Sâncraiu (Kalotaszentkirály) Stația de autobuz din p-ța Mihai Viteazul nr. 9A 09:00
Sâncraiu (Kalotaszentkirály) – Răchițele (Havasrekettye) Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelke), sala de nunți 07:30
Săcuieu (Székelyjó) – Sâncraiu (Kalotaszentkirály) PC Săcuieu 16:00 17:00
Sâncraiu (Kalotaszentkirály) – Cluj (Kolozsvár) Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelke), sala de nunți 18:00 21:00

Ce primesc participanții?

  • Organizatorii le asigură participanților hartă, foaie de parcurs și guler de sport. Cei care ajung la sosire vor fi recompensați cu diplomă și ecuson.
  • Participanții turelor Gy22 și Gy35A/B vor primi gustări energizante la Cabana Vlădeasa (banană, biscuiți, baton muesli, napolitană, glucoză, dextroză). De asemenea, la majoritatea punctelor de control va fi disponibilă apă potabilă.
  • După SOSIRE, la Sâncraiu (Kalotaszentkirály-Zentelkén), începând de la ora 15:00 toți participanții vor fi serviți cu o masă caldă.
  • Din motive de protecție a naturii, nu vor fi disponibile pahare de unică folosință la punctele de control, astfel că rugăm toți participanții să-și aducă bidoane sau pahare.

Prim-ajutor

Punctele de control sunt echipate cu trusă de prim-ajutor.
Un medic va sta la dispoziția organizatorilor pe toată durata turei.
Serviciul de salvare montană (Salvamont) este înștiințat cu privire la desfășurarea turei.
Totuși, participanții trebuie să fie conștienți de faptul că pe unele secțiuni ale traseului, sosirea unei echipe de salvare poate dura mai mult timp. Fiecare participant răspunde de propria integritate corporală și, în caz de nevoie, se recomandă să-i ajute pe ceilalți participanți după posibilitățile sale. Din acest motiv rugăm fiecare participant să aducă o mică trusă de prim-ajutor, cu următorul conținut recomandat: plasture, dezinfectant (apă oxigenată, soluție Rivanol, Betadină), tablete de magneziu, tablete Claritine (pentru mușcături de viespe), bandaj.

Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap