Részvételi költségek

A részvételi költségeket a regisztrálás után lehet kifizetni, NEM lehet először fizetni és utána regisztrálni!
Ha valaki előzetesen nevezett, és befizette a részvételi költségeket, de valamilyen oknál fogva mégsem tud a rendezvényen részt venni, a kifizetett összeget (nevezési díj + szállítás ára) nem térítjük vissza.

Nevezési díj

Fizetési határidő (bizonylat dátuma) július 9., 18:00 óra
Általános 50 Lej / 3.750 Ft
EKE-tag 35 Lej / 2.625 Ft
Nyugdíjas, egyetemi hallgató, 14 év feletti iskolás 30 Lej / 2.250 Ft

* 14 év alattinak tekintendők a 2005. július 13. után születettek.

Kedvezményes nevezési díjat egyetemi hallgatók, gyermekek, nyugdíjasok, valamint EKE-tagok igényelhetnek. Abban az esetben, ha valaki kedvezményt igényelt, a rajtnál köteles felmutatni kedvezményre jogosító igazolványát (EKE-tagsági könyv*, diákigazolvány, születési bizonyítvány másolata, nyugdíjszelvény)! Ellenkező esetben a szervezők igényelhetik a különbözet kifizetését.
Ha valaki több kedvezményre is jogosult, választhatja a kisebb nevezési díjat.                
A kedvezmények nem halmozódnak, CSAK EGYfajta kedvezményt lehet igénybe venni.

*Az EKE-tagságra vonatkozó kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha ki van fizetve a 2019-es évre is a tagsági díj.

Különleges kedvezmények
Abban az esetben, ha valaki a nevezési díjra vonatkozóan szociális, vagy egyéb különleges kedvezményt igényel, kérjük jelölje be a megadott nevezési díj-opciók valamelyikét a regisztrációs űrlapban, és szíveskedjen megnevezni és megindokolni kérését.


Szállítás

A visszatérés Kalotaszentkirály-Zentelkéről Kolozsvárra lehetséges a szervezők által biztosított mikrobuszokkal vagy autóbuszokkal és kerékpárszállításra alkalmas járművekkel. Emellett biztosítjuk a kerékpárok szállítását Kolozsvárról a bánffyhunyadi állomásig azok számára, akik igényelik.

Indulás:

Kerékpárszállítás esetén (Kolozsvár–Bánffyhunyad) – reggel 7:30-kor indul a kerékpárszállító jármű a Dedeman előtti parkolóból. 7 órától lehet felpakolni a bicikliket.

Személy- és kerékpárszállítás esetén (Kalotaszentkirály–Kolozsvár) – indulás 21:00 órakor a kalotaszentkirályi kultúrotthon elől.

A szállítást a nevezési űrlapon lehet igényelni, július 9-én 14:00 óráig.

Ezután is – akár a célnál, Kalotaszentkirályon is –  igényelhető a visszaszállítás, felárral, a lehetőségek/fennmaradt szabad helyek függvényében. Az árak a kerékpár szállítási költségét is tartalmazzák.

  Kerékpárszállítás Személy- és kerékpárszállítás
július 9., 14:00 óráig 10 Lej / 750 Ft 35 Lej / 2.625 Ft
CÉLnál történő fizetéssel  – 45 Lej / 3.375 Ft
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap