Reguli de înscriere

Înscrierea este posibilă numai în avans, NU și la START. Sunt două etape de înscriere: înscrierea timpurie cu contribuție redusă și înscrierea târzie. Din motive organizatorice, pentru noi este important ca participanții să se înregistreze cât mai devreme, astfel că apreciem efortul celor care fac acest lucru. Vă mulțumim în avans pentru înțelegere.

Termenul de înscriere timpurie: 29 mai, ora 12:00
Termenul de înscriere târzie: 5 iunie, ora 12:00; după acest termen NU mai acceptăm înscrieri.

Confirmarea achitării costurilor de participare, în cazul înscrierii timpurii, trebuie să ajungă la organizatori până cel târziu 29 mai ora 23:59, iar în cazul înscrierii târzii, până la 5 iunie ora 23:59.
Dacă v-ați înregistrat, dar totuși nu doriți să participați la tură, vă rugăm să anunțați cât mai repede oraganizatorii prin e-mail, pe Facebook sau telefonic.

Atenție! În cazul în care numărul limită de participanți (450) este atins înainte de termenul de înscriere. înscrierile vor fi închise înainte de termenul de mai sus.


Posibilități de înscriere

Prin Internet

Înregistrare online Drumeție 22
Înregistrare online Drumeție 35A/B
Înregistrare online Drumeție Kőhegy A/B/C

Personal

la biroul de relații cu publicul al EKE – Kolozsvár 1891:
        Cluj-Napoca (Kolozsvár), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 116, zilnic între orele 10-18


Număr limitat de participanți

În acest an, din cauza capacității unor locații, numărul participanților este limitat. Astfel, numărul maxim de participanți înscriși este limitat la 450. Dacă v-ați înregistrat, dar nu achitați costurile de participare, s-ar putea să nu aveți loc în limita de 450 de participanți și vom fi nevoiți să vă anulăm înregistrarea. Din acest motiv, vă rugăm ca după înregistrare să achitați în cel mai scurt timp costurile de participare, pentru a vă garanta participarea. În cazul în care numărul limită de participanți este atins înainte de termenul de înscriere. înscrierile vor fi închise înainte de termenul de mai sus.

Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap