Reguli de înscriere

Înscrierea este posibilă numai în avans, NU și la START.
Termenul-limită de înscriere este 23 iulie ora 16:00, după acest termen NU mai acceptăm înscrieri.

Dovada plății costurilor de participare trebuie transmisă organizatorilor până cel târziu 23 iulie ora 18:00. În caz contrar, în data de 24 iulie persoana respectivă va fi ștearsă din lista înscrierilor.

Atenție! În cazul în care numărul limită de participanți (400) este atins înainte de termenul de înscriere. înscrierile vor fi închise înainte de termenul de mai sus.


Posibilități de înscriere

Prin Internet

Înregistrare online Drumeție 22
Înregistrare online Drumeție 35A/B
Înregistrare online Drumeție Kőhegy A/B/C

Personal

la biroul de relații cu publicul al EKE – Kolozsvár 1891:
        Cluj-Napoca (Kolozsvár), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 116, zilnic între orele 9-16


Număr limitat de participanți

În acest an, din cauza măsurilor de prevenire a infecțiilor și a capacității unor locații, numărul participanților este limitat. Astfel, numărul maxim de participanți înscriși este limitat la 400. Dacă v-ați înregistrat, dar nu achitați costurile de participare, s-ar putea să nu aveți loc în limita de 400 de participanți și vom fi nevoiți să vă anulăm înregistrarea. Din acest motiv, vă rugăm ca după înregistrare să achitați în cel mai scurt timp costurile de participare, pentru a vă garanta participarea. În cazul în care numărul limită de participanți este atins înainte de termenul de înscriere. înscrierile vor fi închise înainte de termenul de mai sus.


Transferul înscrierii

Înscrierea poate fi transferată până în data de 26 iulie, ora 12.

În cazul transferului:

  • Persoana care predă înscrierea va înștiința prin e-mail organizatorii, menționând numele persoanei care îi va lua locul.
  • În cazul transferului nu se rambursează eventuale diferențe de preț.
  • În cazul în care, în urma transferului, este necesară achitarea unei sume în plus, plata se poate face înainte de începerea turei, prin modalitățile de plată specificate.
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap