Înregistrare online Ciclism

Înregistrare online Ciclism

Perioadă de înscriere: până la 10 Mai, ora 12:00


Termen de plată a costurilor de participare (data documentului de plată): 10 mai, ora 18:00

Limbă de comunicare

Vă rugăm să alegeți limba de comunicare preferată. Ne angajăm ca în continuare – în măsura posibilităților noastre – să comunicăm cu Dvs. în această limbă, atât oral, cât și în scris.

Date personale

Legea interzice în mod expres circulația cu bicicleta a minorilor în vârstă de până la 14 ani pe drumurile publice, din acest motiv nu acceptăm înscrierea copiilor mai mici de 14 ani la tura ciclistă Jókai.

Adresă

Contact

Pe cât posibil, vă rugăm să specificați un număr de telefon mobil. În cazul numerelor din alte țări, specificați și prefixul țării.
Specificați o adresă de e-mail valabilă și introduceți-o corect, altfel nu veți primi mesajul nostru care să confirme înregistrarea dvs. de succes și suma care trebuie plătită!

Membru EKE?

Taxă de înscriere

Taxe de înscriere reduse sunt disponibile pentru studenți, copii, pensionari, respectiv membri EKE. Dacă sunteți îndreptăţit la mai multe categorii de reducere, puteți alege suma mai mică. Dacă ați solicitat reducere, aveți obligația ca la start să prezentați un document care dovedește îndreptățirea la reducere (carnet de membru EKE, carnet de student, carnet de elev, copia certificatului de naștere, cupon de pensie)! În caz contrar organizatorii pot solicita plata diferenței.
*Reducerea pentru membri EKE este valabilă dacă ați plătit cotizația de membru și pe anul 2021.
Generală
Membru EKE
Pensionar, student, elev cu vârsta peste 14 ani
Reducere specială solicitată de participant
Dacă solicitați reducere socială sau altă reducere specială, vă rugăm să bifați una dintre opțiunile de mai sus și motivați cererea de reducere în câmpul de mai jos.
Dacă ați solicitat reducere specială, așteptați răspunsul organizatorilor înainte de a achita costurile de participare. NU restituim nici integral, nici parțial sumele plătite!

La sfârșitul turei doriți transport de la Rimetea/Torockó la Cluj/Kolozsvár?

Revenirea de la Rimetea/Torockó la Cluj/Kolozsvár este posibilă cu microbuzele sau autobuzele asigurate de organizatori. Costul transportului este de 35 RON / 2625 Ft/persoană și trebuie achitat cel târziu până în data de 10 mai, ora 18:00. După această dată veți putea solicita transport numai la SOSIRE, la preț majorat (40 RON / 3000 Ft), în limita locurilor disponibile. Prețurile includ transportul bicicletei.

Doriți tricou memorial Jókai?

ATENŢIE! Prețul tricoului memorial: 35 RON / 2625 Ft.
Mărimi

Masă caldă la Rimetea/Torockó

La sfârşitul turei îi invităm de toți participanții la o masă caldă pregătită la fața locului.

De unde ați aflat despre tură?

Contact în caz de urgențe

Vă rugăm să specificați numele și numărul de telefon al unei persoane pe care o putem contacta în caz de urgență!
Pe cât posibil, vă rugăm să specificați un număr de telefon mobil. În cazul numerelor din alte țări, specificați și prefixul țării.

Observații

Sumă de plată: 0 RON / 0 Ft

Instrucțiuni de înregistrare
Completați cu atenție formularul de înscriere online, apoi dați clic pe butonul „Înregistrare”. După aceasta se va afișa un mesaj pe ecran care confirmă succesul înregistrării. Concomitent cu aceasta, datele completate pe formularul de înscriere sunt transmise prin e-mail către participant și către organizatori. Dacă după înregistrare NU se afișează mesajul de confirmare sau NU sosește e-mailul cu datele, înscrierea NU a reușit! Vă rugăm să încercați să completați din nou formularul, cu mai multă atenție și apăsați butonul „Înregistrare” sau contactați organizatorii.Apăsați O SINGURĂ DATĂ butonul de înregistrare, apoi așteptați ca sistemul să prelucreze datele.
Asociația Mişcare de Tabără Yuppi a fost înființată în 2011 pentru a oferi experiențe terapeutice prin taberele sale gratuite copiilor care suferă de diabet, reumatism juvenil sau boli oncologice. EKE – Kolozsvár 1891 va contribui cu 5% din veniturile încasate din taxele de înscriere la turele sale de anduranță la acoperirea costurilor taberelor de recreere terapeutică.
Prin taxa ta înscriere la tură contribui şi tu la găzduirea cât mai multor copii cu boli cronice în taberele Yuppi!
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap