Részvételi költségek

A részvételi költségeket a regisztrálás után lehet kifizetni, NEM lehet először fizetni és utána regisztrálni!
Ha valaki előzetesen nevezett, és befizette a részvételi költségeket, de valamilyen oknál fogva mégsem tud a rendezvényen részt venni, a kifizetett összeget (nevezési díj + póló ára + szállítás ára) nem térítjük vissza, viszont a megrendelt túrapólót eljuttatjuk hozzá.
Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt le kell mondanunk a túrát, a befizetett részvételi adományt (esetenként a szállítás összegét is) voucher formájában visszatérítjük (ezt e-mailben küldjük el), a megrendelt póló pedig utólag átvehető az irodánkban. Ha valaki készpénzben szeretné visszakapni a befizetett összeget, annak be kell jönnie a kolozsvári EKE ügyfélszolgálati irodájába.

Nevezési díj

  K
Fizetési határidő (bizonylat dátuma)* Május 10., 12:00 óráig
Általános 70 lej / 5250 Ft
EKE-tag 55 lej / 4125 Ft
Nyugdíjas, egyetemi hallgató, 14 év feletti iskolás 50 lej / 3750 Ft
14 év alatti gyermekek* ingyenes
* 14 év alattinak tekintendők a 2007. május 15. után születettek.

Kedvezményes nevezési díjat egyetemi hallgatók, gyermekek, nyugdíjasok, valamint EKE-tagok igényelhetnek.
Ha valaki több kedvezményre is jogosult, választhatja a legkisebb összegű nevezési díjat.
Abban az esetben, ha valaki kedvezményt igényelt, a rajtnál köteles felmutatni kedvezményre jogosító igazolványát (EKE-tagsági könyv*, diákigazolvány, születési bizonyítvány másolata, nyugdíjszelvény). Ellenkező esetben a szervezők igényelhetik a különbözet kifizetését.

* Az EKE-tagságra vonatkozó kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a tagsági díj a 2021-es évre is ki van fizetve.

Különleges kedvezmények

Abban az esetben, ha valaki a nevezési díjra vonatkozóan szociális vagy egyéb különleges kedvezményt igényel, kérjük jelölje be a megadott nevezésidíj-opciók valamelyikét a regisztrációs űrlapon, és szíveskedjen megnevezni és megindokolni kérését.


Emlékpólók

Emlékpólók ára
Május 10., 12:00 óráig   35 lej / 2625 Ft

Az emlékpólókat, online regisztráció esetén, a nevezési űrlapon lehet igényelni, május 10-én 12:00 óráig.


Visszautazás Kolozsvárra

A visszatérés Torockóról Kolozsvárra lehetséges a szervezők által biztosított mikrobuszokkal vagy autóbuszokkal és kerékpárszállításra alkalmas járművekkel. Az utolsó buszok 18:30-kor fognak indulni a Piactérről.

A szállítást, online regisztráció vagy személyes nevezés esetén, a nevezési űrlapon lehet igényelni, május 10-én 12:00 óráig.

A visszaszállítás ezután is – akár a célnál, Torockón is – igényelhető, felárral, a lehetőségek/fennmaradt szabad helyek függvényében. Az árak a kerékpár szállítási költségét is tartalmazzák.

Szállítási költségek
Előrefizetéssel, legkésőbb május 10-én 12:00 óráig 35 lej / 2625 Ft
CÉLnál történő készpénzfizetéssel 40 lej / 3000 Ft
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap