Costuri de participare

Costurile de participare pot fi achitate numai DUPĂ înregistrare, NU se poate achita întâi și să vă înregistrați ulterior!
În cazul în care o persoană s-a înscris și a achitat costurile de participare, dar din anumite motive nu poate participa la eveniment, suma achitată (taxă de înscriere + preț tricou + preț transport) nu va fi rambursată, însă va primi tricoul memorial achitat.

În cazul în care, din motive independente de noi, suntem nevoiți să anulăm tura, donațiile pentru participare achitate (inclusiv costul transportului, după caz) vor fi returnate sub formă de voucher (acestea vor fi trimise prin e-mail), iar tricourile comandate vor putea fi preluate ulterior în biroul nostru. Cei care doresc restituirea în numerar a donației, se vor prezenta în acest scop la biroul de relații cu publicul al SCA Cluj.

Important! Dacă vă înregistrați în perioada de înscriere timpurie, dar nu respectați termenul pentru achitarea costurilor de participare (15 aprilie ora 23:59), înscrierea se va transforma automat în înscrierea târzie și va trebui să achitați costurile de participare majorate.

Contribuție de participare

Termen de platăCu reducere: 15 aprilie, ora 23:59Majorat: 30 aprilie, ora 23:59
General75 lei / 6000 HUF85 lei / 6800 HUF
Membri EKE*65 lei / 5200 HUF75 lei / 6000 HUF
Pensionari, studenți, elevi cu vârsta peste 14 ani55 lei / 4400 HUF65 lei / 5200 HUF
Copii cu vârsta de până la 14 ani*gratuitgratuit

* se consideră a fi sub 14 ani copiii născuți după 11 mai 2010.

Taxe de înscriere reduse sunt disponibile pentru studenți, copii, pensionari, respectiv membri EKE.
Dacă sunteți îndreptățit la mai multe categorii de reducere, puteți alege suma mai mică.
Dacă ați solicitat reducere, aveți obligația ca la start să prezentați un document care dovedește îndreptățirea la reducere (carnet de membru EKE*, carnet de student, carnet de elev, copia certificatului de naștere, cupon de pensie)! În caz contrar organizatorii pot solicita plata diferenței.

*Reducerea pentru membri EKE este valabilă dacă ați plătit cotizația de membru și pe anul 2024.

Reduceri speciale

Dacă solicitați reducere socială sau altă reducere specială din contribuția de participare , vă rugăm să bifați una dintre opțiunile de contribuție de participare din formularul de înscriere și motivați-vă cererea în câmpul prevăzut în acest scop.


Tricouri memoriale

În caz de înregistrare online, tricourile memoriale pot fi comandate pe formularul de înscriere până la ora 12:00 în data de 26 aprilie.

Prețul tricoului memorial
15 aprilie, ora 23:59 35 lei / 2800 HUF
30 aprilie, ora 23:59 40 lei / 3200 HUF

Întoarcere la Cluj-Napoca (Kolozsvár)

Revenirea de la Rimetea/Torockó la Cluj/Kolozsvár este posibilă cu microbuzele sau autocarele, respectiv autovehiculele pentru transportul bicicletelor asigurate de organizatori. Transporturile vor pleca din Piața Centrală la ora 17:00, respectiv 19:00. Cursa va putea fi aleasă la completarea formularului de înscriere. 

Transportul poate fi solicitat prin formularul de înscriere online, până în data de 30 aprilie, ora 12:00.

Transportul poate fi solicitat ulterior, chiar și la sosire (Rimetea), la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate / locuri rămase.

Prețul include transportul bicicletei.

Cheltuieli de transport
Până cel târziu 30 aprilie ora 23:5945 lei / 3600 HUF
La sosire50 lei / 4000 HUF
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap