Részvételi költségek

A részvételi költségeket a regisztrálás után lehet kifizetni, NEM lehet először fizetni és utána regisztrálni!
Ha valaki előzetesen nevezett, és befizette a részvételi költségeket, de valamilyen oknál fogva mégsem tud a rendezvényen részt venni, a kifizetett összeget (nevezési díj + póló ára + szállítás ára) nem térítjük vissza, viszont a megrendelt túrapólót eljuttatjuk hozzá.

Fontos! Ha valaki a kedvezményes időszakban regisztrál, de kifut a fizetési határidőből (július 1., 23:59), annak automatikusan emelt díjassá válik a nevezése, és az aktualizált összeget kell kifizetnie.

Nevezési díj

Fizetési határidő

Kedvezményes: júlis 1, 23:59

Emelt áras: július 8, 23:59

Általános 60 RON / 4.800 HUF 70 RON / 5.600 HUF
EKE-tag 50 RON / 4.000 HUF 60 RON / 4.800 HUF
Nyugdíjas, egyetemi hallgató, 14 év feletti iskolás* 40 RON / 3.200 HUF 50 RON / 4.000 HUF

* 14 év alattinak tekintendők a 2008. július 16. után születettek.

Kedvezményes nevezési díjat egyetemi hallgatók, gyermekek, nyugdíjasok, valamint EKE-tagok igényelhetnek. Abban az esetben, ha valaki kedvezményt igényelt, a rajtnál köteles felmutatni kedvezményre jogosító igazolványát (EKE-tagsági könyv*, diákigazolvány, születési bizonyítvány másolata, nyugdíjszelvény)! Ellenkező esetben a szervezők igényelhetik a különbözet kifizetését.
Ha valaki több kedvezményre is jogosult, választhatja a kisebb nevezési díjat.                
A kedvezmények nem halmozódnak, CSAK EGYfajta kedvezményt lehet igénybe venni.

*Az EKE-tagságra vonatkozó kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha ki van fizetve a 2022-es évre is a tagsági díj.

Különleges kedvezmények
Abban az esetben, ha valaki a nevezési díjra vonatkozóan szociális, vagy egyéb különleges kedvezményt igényel, kérjük jelölje be a megadott nevezési díj-opciók valamelyikét a regisztrációs űrlapban, és szíveskedjen megnevezni és megindokolni kérését.


Emlékpólók

Figyelem! A jelentkezők legkésőbb július 7-én éjfélig igényelhetnek emlékpólót az online regisztrációs űrlap kitöltésekor.

Emlékpólók ára

július 7., 23:59 óráig 35 lej / 2800 Ft

Visszaszállítás

A visszatérés Bánffyhunyadról Kolozsvárra lehetséges vonattal vagy a szervezők által biztosított mikrobuszokkal vagy autóbuszokkal és kerékpár-szállításra alkalmas járművekkel.

Vonatok félóránként-óránként indulnak Bánffyhunyad állomásról. A 16:55, illetve 20:45 órakor induló vonatok kifejezetten engedélyezik a bicikliszállítást.

A szervezők által biztosított autóbuszok/mikrobuszok 18:00 órakor indulnak, a bánffyhunyadi céltól.

Autóbuszos/mikrobuszos visszaszállítást a nevezési űrlapon lehet igényelni, július 8-án 12:00 óráig.

Ezután is – akár a célnál, Bánffyhunyadon is –  igényelhető a visszaszállítás, felárral, a lehetőségek/fennmaradt szabad helyek függvényében. Az árak a kerékpár szállítási költségét is tartalmazzák.

Visszaszállítás
július 8., 12:00 óráig 40 Lej / 3.200 Ft
CÉLnál történő fizetéssel 45 Lej / 3.600 Ft
Honlapjaink fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitványBethlen Gábor alap